24/07/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pikë informative për vaksinimin në qendër të Tetovës

Ministria e Shëndetësisë me përkrahje të USAID-it, Unicef-it dhe
Organizatës Botërore të Shëndetësisë, ka vijuar me karvanin
informativ për rëndësinë e vaksinimit kundër Covid 19 dhe kundër
gripit sezonal.Me këtë rast, në pikën informative në qendër të
Tetovës, qytetarët kanë patur mundësi që të caktojnë termine për
vaksinimin kundër gripit sezonal, ndërsa ata që kanë shprehur
interesim kanë mundur që të vaksinohen për koronavirusin në
këtë pikë.
Në Tetovë dhe rrethinë, kohëve të fundit dukshëm është ulur
interesimi për marrjen e vaksinës së Koronavirusit, kurse
interesim të madh ka për marrjen e vaksinës kundër gripit
sezonal./Tv Koha/

Të fundit