20/07/2024
21.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pritja në kufirin e Tabanoces dhe Bogorodicës gjatë ditë së sotme

Intensiteti i qarkullimit në rrugët jashtë qendrave të qyteteve është rritur mëngjesin e sotëm.

Në kufirin në Tabanoc, koha e pritjes për hyrje në vend është rreth 40 minuta ndërsa në Bogorodic pritja për dalje është nga 15 deri në 30 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.

Të fundit