22/02/2024
12.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,64% në raport me vendimin e datës 15.9.2022.

Çmimi i shitjes me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri I(ЕL-1) ulet për 3,00 den/litër.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98, të EURODIZELIT (D-Е V) dhe të Mazutit М-1 SU nuk ndryshojnë.

Nga data 17.9.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë motori EUROSUPER BS – 95 84,50 (denarë/litër)

Benzinë motori EUROSUPER BS – 98 87,00 (denarë/litër)

Naftë motori EURODIZEL BS (D-E V) 95,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 90,50 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU 51,473 (denarë/kilogram)

Të fundit