23/05/2024
16.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qarkullimi po zhvillohet pa probleme, në rrugë kryesisht të thata

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë të thata. Intensiteti i qarkullimit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar.

Në vendkalimet kufitare nga pala maqedonase nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi, njoftojnë nga Lidhja Automoto e Maqedonisë.

Të fundit