17/06/2024
25.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qeveria emëroi drejtor të Qendrës Edukuese të Tetovës

Në seancën e 72-të me radhë, Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka emëruar drejtorë në burgun e Shutkës dhe në qendrën edukuese të Tetovës.

Në Tetovë ka emëruar Daniell Antoskin për drejtor të Qendrës Edukuese.

Antoski është kuadër i LSDM-së nga dega e Bërvenicës.

Kurse në Shutkë ka emëruar, Filip Andovin për drejtor të burgut.

Të fundit