05/03/2024
12.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qytetarët nuk i kanë marrë 35 mijë letërnjoftimet e tyre

Ministria e Punëve të Brendshme u bën thirrje qytetarëve, letërnjoftimet e të cilëve tashmë janë shtypur, të shkojnë në njësitë rajonale të Ministrisë, atje ku kanë aplikuar për dhënie të këtyre dokumenteve, dhe t’i marrin ato.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme informojnë se në këtë moment mbi 35 mijë letërnjoftime, që gjatë periudhës së kaluar janë përpunuar, nuk janë marrë nga ana e qytetarëve. ab/

Të fundit