03/03/2024
11.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Rezervat devizore në fund të janarit 4,33 milionë euro

Rezervat devizore në fund të janarit të këtij viti ishin 4.337,3 milionë euro, kumtoi Banka popullore.

Pjesa më e madhe e rezervave devizore është investuar në letra me vlerë (56,4 për qind), pas së cilës vijojnë valutat dhe depozitat (33,9 për qind) dhe ari monetar (9,6 për qind).

Të fundit