03/03/2024
11.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

“Shkruam historinë” – Ali Ahmeti viziton Talat Xhaferin në zyrën e kryeministrit

Kryeministri teknik, Talat Xhaferi ka njoftuar se e ka vizituar në zyre, lideri i BDI-së, Ali Ahmeti.

Thotë se “shkruan historinë” dhe se sot shtrinë dorën për ardhmërinë.

“E dhamë dorën se do e realizojmë vizionin dhe do e shkruajmë historinë atëherë.

Sot, të shëndetshëm dhe energjikë, përsëri e shtrijmë dorën për ardhmërinë”, shkroi Xhaferi.

Të fundit