01/03/2024
9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Snopçe: ASH ishte vendimtare në zgjedhjen e Talatit, por ne s’jemi për spektakël

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Halil Snopçe ka thënë se parti të cilës i takon ishte vendimtare në zgjedhjen e kryeministrit Talat Xhaferi.

“Aleanca për Shqiptarët ishte vendimtare për zgjedhjen e kryeministrit të parë shqiptar.
Në vend të spektaklit, preferojmë rezultate konkrete.

Udhërrëfyes i politikës së Aleancës, ka qenë dhe vazhdon të jetë Arbën Xhaferi”, është shprehur ai.

Të fundit