25/06/2024
23.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot protestohet para ambasadës serbe në Shkup

Shoqata e të Burgosurve dhe të Dëmtuarve Politikë Shqiptarë në Maqedoninë e Veriut ka thirr për sot një protestë para ambasadës serbe në Shkup.

“Protesta organizohet sot me fillim nga ora 13.00. Grumbullimi do të bëhet në anën e djathtë të rrugës pranë Spitalit Shtetëror në ora 12.30!

Protesta organizohet kundër vringëllimit me armë dhe grumbullimit të armëve të rënda në kufirin verior të Kosovës. Kjo protestë mbështetet nga partitë shqiptare, ASH, Lëvizja BESA, Alternativa si dhe shoqata e personalitete publike.

Të fundit