25/07/2024
15.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Taravari pyet: A do të mundet Open Balkan të hapë ato dyer të mbyllura nga gjaku dhe lufta në gadishullin tonë?

Kryetari i Komunës së Gostivarit ka reaguar ndaj Samitit të iniciativës rajonale “Open Balkan” i cili u zhvillua sot në qytetin e Ohrit, duke pyetur se a do të mundet Open Balkan të hapë ato dyer të mbyllura nga gjaku dhe lufta në gadishullin tonë.

Taravari përmes Facebook shkruan:

“A do të mundet Open Balkan të hapë ato dyer të mbyllura nga gjaku dhe lufta në gadishullin tonë?…këtë e dinë vetëm familjet që i kanë humbur njerëzit e tyre në luftë…a mundet Vuçiçi t’i bindë për shembull shqiptarët se ai nuk mendon më se Kosova dhe njerëzit e saj nuk janë pronë e tij apo e kujtdo?! Nuk e di…shpresoj ta dijë Rama…”, ka shkruar ai.

Të fundit