20/07/2024
21.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

VMRO-DPMNE: Do të ketë dorëheqje, por edhe përgjegjësi për LSDM-në dhe Qeverinë, menjëherë pas zgjedhjeve

Është e vërtetë se do të ketë dorëheqje, por edhe përgjegjësi për kryesinë e LSDM-së dhe Qeverisë, menjëherë pas zgjedhjeve, thonë nga VMRO-DPMNE.

Do të vijë koha e dorëheqjeve kur LSDM-ja do të humbasë në mënyrë katastrofale zgjedhjet e parakohshme parlamentare, për të cilat kërkojmë të ndodhin sa më shpejt.Dorëheqjet e tilla do të pasohen me përgjegjësi, thonë nga VMRO-DPMNE.

Sipas tyre përgjegjësi do të ketë për shumë raste si humbjen e vajit të kanabisit, për rastin e Muhamed Zekirit dhe shumë raste të tjera.

Të fundit