Gjendja me COVID-19 në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe në botë 23.4.2020 – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Gjendja me COVID-19 në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe në botë 23.4.2020

Shaban Memeti drejtor i institutit për shëndet publik i RMV-së publikon të dhënat e testimeve dhe rezultatet e ditës së sotme – Covid 10

Related posts

Policia e Maqedonisë arreston 22 persona për shkelje të orës policore

Televizioni Koha

Ahmeti flet për situatën aktuale emergjente, tani nuk na duhen zgjedhje

Televizioni Koha

Uji fle, hasmi s’fle

Televizioni Koha

Leave a Comment