25/03/2023
11.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kushtrim Ahmeti: Telegram urimi me rastin e shënimit të 30-vjetorit të televizionit Koha

Të nderuar, më lejoni që në emër të Universitetit të Tetovës dhe në emrin tim personal  t’ju  uroj  juve dhe  gjithë  stafit  të  TV KOHA 30-vjetorin e themelimit. Ky është një moment I veçantë për të festuar arritjet dhe sukseset e deritanishme. Përkushtimi dhe puna e juaj e palodhur kanë qenë thelbësore në arritjen e kësaj ditë të rëndësishme. Përgjat këtyre 30 viteve, TV KOHA ka qenë një platform e rëndësishme e opinionit public, duke kontribuar në formimin e një kulture mediatike në shoqëri.

Si mjeti më I përhapur I komunikimit public , ju keni përgjegjësi të një lloji të veçantë, si për nga rëndësia ashtu edhe për  nga roli, përgjegjësin e edukuesit, të cilën e keni ushtruar me shumë seriozitet dhe përkushtim . Ndaj përveç urimeve, është e nevojshme t’ju shpreh gjithashtu edhe falenderime për gjithë  kontributin e dhënë për shoqërinë tonë. Gëzuar përvjetorin e artë , suksese dhe arritje të reja në të ardhmen.

Rektori I Universitetit të Tetovës

Prof.Dr.Kushtrim Ahmeti

 

Të fundit