Mile Sugarev emërohet u.d. drejtor i përgjithshëm i Fondit të Shëndetësisë – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Mile Sugarev emërohet u.d. drejtor i përgjithshëm i Fondit të Shëndetësisë

Qeveria sot në seancë e emëroi Mile Sugarev u.d. drejtor i përgjithshëm i Fondit për Sigurim Shëndetësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ai vjen në pozitën drejtor i Sektorit për Çështje Financiare të FSSHRMV, theksojnë në kumtesën e pres shërbimit qeveritar.

Sugarev vjen në pozitën e Den Donçev i cili para disa ditësh dha dorëheqje nga pozita drejtor i Fondit për arsye shëndetësore dhe familjare. shk/

Related posts

Tetova me 8 deputetë në kuvendin e ardhshëm të Maqedonisë

Televizioni Koha

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, vozitje e kujdesshme përgjatë luginave

Televizioni Koha

Mickoski: Nuk duhet të pranohet që Delçev ishte bullgar

Televizioni Koha

Leave a Comment