Në 24 orët e kaluara vendime për izolim u janë lëshuar 392 personave - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Në 24 orët e kaluara vendime për izolim u janë lëshuar 392 personave

Në 24 orët e kaluara (2-3 qershor), në territorin e vendit 392 personave u janë dhënë vendime për izolim dhe 150 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim.

Nga ana e efektivëve të policisë janë kryer inspektime të personave në izolim dhe vetizolim dhe nuk janë regjistruar persona që nuk e respektojnë masën për izolim dhe vetizolim.

Gjithashtu, në lidhje me masën e mosmbajtjes së mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 475 shkelje. mb/

Related posts

T & S – Comapany inauguron zyrat e reja në Tetovë | FOTO & VIDEO

Televizioni Koha

Karantinë për Kumanovën dhe zhvendosje e refugjatëve nga Tabanoci, kërkon nga qeveria Shtabi i krizës në Kumanovë

Televizioni Koha

Pendarovski: Dëshirojmë të jemi pjesë e Evropës në të cilën respektohen liritë e të gjithë popujve

Televizioni Koha

Leave a Comment