29/03/2023
8.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, gratë e LDGSH protestojë para Kryeministrisë

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, Lidhja Demokratike e Gruas po proteston para Kryeministrisë për të drejtat e grave si dhe kundër dhunës të ushtruar ndaj tyre.

Gratë mbajnë në duar lule dhe pankarta,ku kërkojnë të drejta të barabarta në shoqëri si dhe drejtësi për gratë që kanë rën pre e dhunës deri në marrjen e jetës së tyre.

Nën moton “Protestojmë për të drejtat tona”, gratë dhe vajzat po marshojnë nga Kryeministria në drejtim të institucioneve të tjera.

Të fundit