30/09/2023
15.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Seanca të katër komisioneve parlamentare

Në Kuvend sot do të mbahen seanca të Komisionit për transport, lidhje dhe ekologji, për mbikëqyrjen e punës së Agjencisë për siguri kombëtare dhe Agjencisë për inteligjencë, dhe për mbikëqyrje mbi zbatimin e masave për monitorimin e komunikimeve dhe të Komisionit legjislativ-juridik.

Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Ndërtim, pas procedurës së shkurtuar, është pika e vetme në rendin e ditës të Komisionit për Transport, Lidhje dhe Ekologji dhe Komisionin Ligjvënës.

Të fundit