Struga, nikoqire e festivalit internacional “Margaritarët e Liqenit” – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Struga, nikoqire e festivalit internacional “Margaritarët e Liqenit”

Në Qendrën e Kulturës “Vëllezërit Miladinovci” në Strugë prej sot e deri më 12 të kë[tij muaji do të mbahet Festivali i 17-të Internacional i Artit “Margaritarët e Liqenit 2019”, në të cilindo të marrin pjesë këngëtarë, instrumentistë, valltarë dhe artistë të tjerë nga mbarë bota.

Në manifestim do të marrin pjesë talentë të rinj nga vendi, nga Rusia, Malta, Ukraina, Rumania, Sllovenia, Moldavia, Serbia, Mali i Zi, Lituania, Hungaria..

Performansat, siç bëri të ditur organizatori, do të vlerësohen nga juria ndërkombëtare.

Sivjet për herë të parë ndahen çmime të veçanta Gran Pri në të dyja garat.

Në hapjen e manifestimit, sonte, do të mbahet kompeticioni i bukurisë për Mis Evropa në organizim të World Beauty Contest nga Moska.

Related posts

Është realizuar transplanti i dytë i zemrës në Maqedoninë e Veriut te një pacient 27 vjeçar

Televizioni Koha

Dimitrov paralajmëroi seancë ndërqeveritare me BE-në në dhjetor

Televizioni Koha

Dy vëllezër nga Saraji edhe pse të infektuar me Covid-19, tentuan ta lëshojnë shtetin

Televizioni Koha

Leave a Comment