25/06/2024
17.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

42 viktima dhe 1174 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar, se gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë realizuar 4.598 testime për Covid-19, prej të cilëve 1.174 raste kanë rezultuar pozitive.

Në po të njëjtën periudhë, janë regjistruar 42 viktima dhe 811 të shëruar.

Rastet e reja:

Shkup – 430,
Veles – 81,
Kumanovë -78,
Prilep 74
Manastir – 74,
Strumica – 53,
Ohër – 49,
Gostivar – 42,
Tetovë – 41,
Kavadarci – 38,
Shtip – 36,
Kërçovë – 24,
Gjevgjeli – 22 ,
Koçani 20
Negotina – 20,
Resnjë- 12,
Struga – 10,
Sveti Nikolla 9
Kriva Pallanka 9
Vinica – 9
Radovish, 7
Vallandova 7
Bogdanci – 7,
Dellçeva – 5,
Demir Kapija 4
Makedonski Brod – 4,
Demir Hisar – 3,
Berovë – 2,
Probishtip, 1
Krushevë, 1
Kratovë 1
Dojran – 1
Pacientët e shëruar:

Shkup – 400,
Prilep – 67,
Kumanovë – 40,
Manastir 33
Gostivar – 33,
Shtip – 32,
Tetovë – 30,
Kavadari – 29,
Veles – 28,
Strumicë – 16,
Negotinë – 13,
Vallandovë – 11,
Kërçovë 9
Gjevgjeli – 9,
Berovë – 7,
Koçani, 6
Vinica 6
Dellçeva – 6,
Sveti Nikolla, 5
Radovish 5
Probishtip – 5,
Resnjë, 4
Kriva Pallanka 4
Makedonska Kamenica – 4,
Pehçevë – 3,
Bogdanci 2
Makedonski Brod – 2,
Demir Kapija 1
Krusheva – 1
Rastet aktive:

Shkup 62460, aktiv 10845
Prilep 7534, aktiv 1067
Kumanovë 7519, aktiv 1236
Tetovë 6648, aktiv 699
Manastir 5204, aktiv 1285
Veles 4935, aktiv 850
Gostivar 4821, aktiv 534
Kavadari 4761, aktiv 728
Shtip 4526, aktiv 498
Ohri 4483, aktiv 900
Strumica 3565, aktive 512
Struga 2787, aktiv 296
Koçani 2431, aktiv 294
Kërçovë 2204, aktiv 310
Negotina 2046, aktiv 356
Gjevgjeli 2011, aktiv 426
Sveti Nikolla 1356, aktiv 141
Kriva Pallanka 1135, aktive 108
Resnjë 1116, aktiv 236
Radovish 989, aktiv 150
Berova 931, aktiv 133
Dibër 880, aktiv 55
Dellçeva 884, aktiv 104
Probishtip 726, aktiv 77
Vinica 679, aktiv 102
Vallandova 585, aktiv 101
Krushevë 447, aktiv 123
Bogdanci 439, aktiv 76
Demir Kapia 382, ​​aktiv 66
Kratova 341, aktiv 27
Demir Hisar 342, aktiv 50
Makedonski Brod 327, aktiv 50
Pehçeva 239, aktiv 23
Makedonska Kamenica 212, aktiv 10
Dojran 120, aktiv 17

Ndryshe, deri tani, një total prej 660.522 testeve të Kovid-19 janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me virusin korona në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 140.065, numri i pacientëve të shëruar është 113.430, numri i atyre që humbën jetën është 4.150 dhe numri i rasteve aktive është 22.485.

Të fundit