25/04/2024
8.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

90-vjeçarja u bë personi më i vjetër që arriti të merrte diplomën në master

Një 90-vjeçarje i përfundoi së fundmi studimet në master, duke u bërë kështu personi më i vjetër që arriti të merrte diplomën.

Upi ka shkruar se Minnie Payne u tha zyrtarëve të Universitetit të Teksasit se kolegjin e kishte nisur shumë vite më parë, por pauzoi për një kohë tepër të gjatë për t’u marrë me punën si transkriptuese dhe përpunuese e teksteve.

Ajo ndoqi universitetin e gazetarisë dhe të biznesit në kampusin UNT. “Kam punuar gjithmonë me fjalë dhe gjithmonë më ka pëlqyer të shkruaj, kështu që pothuajse menjëherë u ktheva në studime. Doja të përmirësohesha”, ka deklaruar Payne.

Të fundit