19/07/2024
21.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Apel nga departamenti i zjarrfikësve Tetovë; Kujdes gjatë vozitjes, kthehuni të sigurtë në shtëpi!!

Apel deri tek të gjithë vozitësit!!
Të nderuar qytetarë pas rasteve të shumta të aksidenteve të komunikacionit që ne si zjarrfikës intervenojmë, ju bëjmë apel të gjithë shoferëve që të jenë sa më të kujdesshëm gjatë vozitjes. Respektimi i shenjave të komunikacionit dhe shpejtësisë është esencial për sigurinë në rrugë. Nuk bëhet fjalë vetëm për dëme materiale, por për jetët tona!
KUJDES GJATË VOZITJES, KTHEHUNI TË SIGURTË NË SHTËPI!! /Tv Koha/

Të fundit