13/04/2024
19.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

ASH mban takimin e fundvitit “Festë në shtëpi”Gëzuar për shumë mote!”

Aleanca për Shqiptarët ka mbajtur takimin e fundvitit me strukturat e mbështetësit e saj në selinë qendrore në Tetovë, shkruan Top24

Festë në shtëpi, bashkë me anëtarët e familjes së madhe të Aleancës për Shqiptarët.
Të na gjejë edhe viti 2024 dhe të gjitha vitet më tej, shëndosh, të lumtur e me shumë suksese të reja!
Gëzuar për shumë mote!”

Të fundit