13/07/2024
24.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Çfarë sekretesh fsheh: Celulari i cili qëndroi në xhepin e Mateos për pesë muaj

Celulari i gjetur në xhepin e pantallonave të Mateos mund t’i përgjigjet pyetjes se përse një i ri nga Spliti doli nga klubi natën fatale me një bluzë, vrapoi nëpër rrugë dhe më pas zbriti në lumë ku u mbyt.

Pyetja kryesore është pse Mateo i la miqtë e tij atë natë, doli me vrap nga klubi dhe më pas hyn ose bie në ujë.
Karta mund të ruhet dhe të dhënat mund të nxirren prej saj.
Sipas mjekësisë ligjore Branislav Blagojevic, gjëja më e rëndësishme për të filluar është gjendja e telefonit që është gjetur bashkë me trupin dhe nëse ka ndonjë dëmtim mekanik në të.

– Në 99 për qind të rasteve që kam punuar me telefona të tillë apo të ngjashëm, nuk ka mbetur asgjë nga telefoni, veçanërisht nëse ka qenë kaq gjatë në ujë. Mirëpo, kartela mund të ruhet edhe pas kësaj kohe, dhe MPB-ja mund të lexojë të dhëna nga ajo, veçanërisht ato të ditëve të fundit, që do të thotë diçka në hetim – tha Blagojeviq për mediat.

Të fundit