13/04/2024
13.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

DO TË PËRGJIGJET PËR DY VEPRAT PENALE: Punonjësja e psikiatrisë filmoi një pacient dhe publikoi videon

Një punonjëse e Psikiatrisë ka incizuar një paciente dhe ka publikuar videon, për të cilën do të jetë përgjegjëse për dy krime.

Ajo dëmtoi reputacionin dhe nderin e pacientit. MPB Tetovë ka paraqitur kallëzim penal kundër A.A. (47) nga Koçani, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për kryerjen e veprave penale “punë nga pakujdesia në shërbim” dhe “incizim i paautorizuar”.

Më 28 nëntor të vitit të kaluar, aplikanti, i punësuar si higjenist, në një spital klinik në repartin e psikiatrisë, ka filmuar një pacient pa autorizim dhe më pas e ka publikuar videon në një rrjet social. Kjo nuk është hera e parë që një punonjës i një institucioni shëndetësor regjistron video dhe i poston ato në rrjetet sociale.

Të fundit