27/05/2024
19 C
Tetovo

Të tjera lajme

Komuna e Gostivarit mer masa shtesë për mbrojtjen dhe parandalimin e përhapjes së koronavirusit

Një nga masat mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së koronavirusit është HIGJIENA.

? Kemi rritur për disa herë më shumë në ditë mbledhjen e mbeturinave në çdo lagje të qytetit;

? Kemi shpeshtuar pastrimin e kontenjerëve dhe dezinfektimin e të njejtive;

? Kemi rritur nivelin e pastërtisë në qytet me larje dhe dezinfektim të rrugëve;

? Kemi rritur nivelin e pastërtisë në fshatra me larje dhe dezinfektim të rrugëve;

? Kemi rritur dezinfektimin çdo ditë të të gjitha zonave të qytetit;

? Kemi dezinfektuar godinën e Komunës dhe të ndërmarrjeve publike;

? Kemi dezinfektuar të gjitha shkollat fillore dhe të mesme dhe çerdhet e qytetit;

? Ulëset, këndet e fëmijëve, parqet, të gjitha vendet publike dhe gjithçka tjetër çdo ditë po realizohet një dezinfektim.

Ju qytetarë të dashur këto ditë qëndroni në shtëpi për të parandaluar përhapjen e COVID 19, ndërsa ne do të bëjmë maksimumin për të patur një higjienë më të mirë seç kemi pasur në Gostivar. Prioritet mbi prioritete tani kemi shëndetin tuaj dhe kështu do të vazhdojmë derisa të kemi këtë gjendje.

G❤️stivari
#RriNëShtëpi #ОстаниДома #EvdeKal

Të fundit