13/04/2024
19.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Marjan Shokarovski është drejtori i ri i Klinikës Universitare për Kardiokirurgji Shtetërore

Doktor Marjan Shokarovski, i cili është pjesë e ekipit të klinikës që nga themelimi i saj, është emëruar drejtor i ri i Klinikës Universitare për Kardiokirurgji Shtetërore, njoftoi sot Ministria e Shëndetësisë.

Dr.Shokarovski është subspecialist i kardiokirurgjisë, ka kryer në Qendrën Spitalore Klinike Universitare – Zagreb, Kroaci me përvojë shumëvjeçare kirurgjikale dhe akademike në këtë fushë, është udhëheqës i blogut operativ dhe është i punësuar si asistent në Fakultet. i Mjekësisë – Shkup.

Siç informojnë nga Ministria e Shëndetësisë, Shokarovski është pjesë e ekipit të transplanteve të zemrës të kryera deri më tani në vend, ndërsa ka qenë i përfshirë edhe në ndërhyrje inovative kirurgjikale në zemër me qasje minimale invazive.

Isak jakupi është emëruar drejtor i ri organizativ i Klinikës Shtetërore të Kardiokirurgjisë. /meta.mk/

Të fundit