24/06/2024
18 C
Tetovo

Të tjera lajme

MPB publikon video nga aksioni i djeshëm në Kumanovë

Ministria për Punë të brendshme ka publikuar video nga aksioni i djeshëm në Kumanovë, me çrrastë u arr estuan tre persona nën dyshimin për te rrorizëm.

Gjatë ditës së djeshme informuami për arr estimin e tre shtetasve nën dyshimit për veprimtari të ekstremizmit të dhu nshëm.

Nga Ministria e Brendshme thonë se aksioni u zhvillua nga Njësiti anti-te rror, sipas koordinimit të inteligjencës ndërkombëtare në lu ftën kundër organizatave të ar matosura te rroriste.

Ndërsa familjarët shprehen të traumatizuar dhe thonë se djemtë e tyre janë viktimë të rrjetit të organizuar.

Aksioni u zhvillua në disa lokacione të Kumanovës dhe Shkupit.

Të fundit