25/06/2024
17.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në Ditën e Rinisë, VMRO-DPMNE premton: Më në fund do t’i jepet fund problemit me largimin e të rinjve

E nga Unioni i forcave rinore të VMRO-DPMNE-së me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë premtojnë se kur të vijnë në pushtet, se do të përkushtohen më shumë për të rinjtë. Akuzojnë se tani mungon perspektiva dhe klima e favorshme për biznes nga të rinjtë, për shkak se ka partizim në çdo pore të shoqërisë. Sergej Popov nga unioni i të rinjve tregoi se disa nga prezantimet e bëra në karvanin e parë politik dhe panairin e të rinjve nën slogani “E ardhmja për të gjithë në Maqedoni” ishin taksa të ulëta, paga më të larta, kushte më të mira pune dhe punësimi, hapësirë ​​për të shprehur mendimin dhe për të luftuar padrejtësitë, të cilat i kemi parë në vitet e kaluara.

Të fundit