25/06/2024
17.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një banore e Shkupit ka marrë kredi me letërnjoftimin e dikujt tjetër

SBP e Ohrit ka ngritur padi penale kundër D.N. (24) nga Shkupi, për shkak të ekzistencës së bazave të dyshimit për kryerjen e veprës penale “abuzim të të dhënave personale”.

E denoncuara, më 10.06.2019, pa miratimin e T.M. nga Ohri, ia merr letërnjoftimin dhe i keqpërdori të dhënat e saj personale për të marrë hua nga një kompani financiare në vlerë prej 80,000 denarë. FLAKA

Të fundit