01/03/2024
9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një grua kalon mbi 3 orë në akull për të thyer rekordin botëror Guinness

Një grua polake kaloi 3 orë, 6 minuta dhe 45 sekonda duke qëndruar në një kuti të mbushur deri në qafë me akull për të vendosur një rekord botëror Guinness.

Katarzyna Jakubowska, 48 vjeçe, zyrtarisht vendosi rekordin botëror për kontaktin më të gjatë të trupit me akull (femër).

Koha e Jakubowska ishte pak më pak se versioni mashkull i rekordit, i cili u vendos në 3 orë, 11 minuta dhe 27 sekonda nga bashkëkombësi i Polonisë, Krzysztof Gajewski.

“Unë besoj se ne kemi forcë të madhe si gra”, tha Jakubowska për Guinness World Records. “Doja të tregoja me personin tim se nëse duam diçka, mund ta bëjmë atë”.

Të fundit