17/06/2024
23.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Propozimi për zgjedhjen e gjykatësve të ri kushtetues para Komisionit parlamentar amë

Komisioni për zgjedhje dhe emërime sot do të mbajë seancë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Siç thuhet në ueb faqen e Kuvendit, në rend dite të seancës është përcaktimi i propozimit për zgjedhjen e gjykatësve në Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Të fundit