22/06/2024
21.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qeveria sot do të vendos nëse do ketë ndryshim të orës policore

Qeveria e Maqedonisë së Veriut, sot do të sjellë vendim ndaj propozimit të Shtabit të krizës, ku u kërkua lehtësimi i masave anti-Covid.

Në propozimin që Shtabi dje e dorëzoi në Qeveri, ndaj të cilit do të sillet vendim në seancën qeveritare që mbahet në ora 12:00, parashihet që:

Ora policore të shkurtohet për dy orë. Në vend se në ora 21:00, ajo nga e mërkura do të fillojë në ora 23:00 dhe do të mbarojë në ora 05:00 të ditës së nesërme.

kafenetë apo objektet hotelerike, të punojnë deri në ora 22:30 dhe në pjesën e hapur të objekteve – në veranda.

Lehtësimi i masave vjen ngaqë është regjistruar rënie e numrit të infektimeve të reja me Covid-19 dhe presionit në spitalet e vendit.

Të fundit