19/06/2024
28.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sot është afati i fundit për aplikim për vauçerë për turizëm

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se të gjithë qytetarët e vendit se sot përfundon thirrja publike për lëshimin e një vërtetim-vauçerë

për përdorimin e fondeve për pushime të organizuara të punëtorëve me të ardhura të ulëta, të ardhurat mujore në familje nuk e kalon shumën neto prej 30.000 denarë.

Thirrja publike është shpallur më 8 qershor dhe afati i fundit i aplikimit është 30 qershor.

Ndryshe deri më tani janë dorëzuar më shumë se 2.600 aplikime në Ministrinë e Ekonomisë.

Të fundit