21/04/2024
4.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

TUI: Rimëkëmbje të plotë të turizmit më së voni deri në vitin 2022

Turizmi më së voni deri në vitin 2022 do të rimëkëmbet në nivel në të cilin ishte para krizës me koronavirus, ndërsa sezoni evropian në pushime verore sërish do të fillojë në korrik.

Këtë sot e deklaroi Fric Jousen, drejtor ekzekutiv kryesor i kompanisë multinacionale britaniko-gjermane për turizëm dhe udhëtime TUI.

“Mendoj se më së voni deri në vitin 2022 do të shohim rimëkëmbje të plotë të turizmit”, theksoi Jousen. ar/

Të fundit