22/06/2024
21.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

ZAEV: LSDM-ja është favorite në zgjedhjet lokale

Kryetari i LSDM-së dhe kryeministri Zoran Zaev përsëriti se partia e tij është favorite në zgjedhjet lokale, sepse qytetarët dhe opinioni, siç deklaroi ai në Fejsbuk, e dinë se progresi dhe zhvillimi është i mundur vetëm me LSDM.

“Së bashku me qytetarët krijojmë masa dhe politika që garantojnë zhvillim dhe përparim dhe cilësi më të mirë të jetës për të gjithë. Gjithçka që ata do të kërkojnë do të shënohet dhe analizohet, ndërsa projektet që janë reale dhe të realizueshme do të jenë pjesë e programit parazgjedhor, dhe më tej nga Programi për punën e komunës. Kemi treguar që për ne fjala është e vlefshme dhe do ta tregojmë në të ardhmen, si nga niveli qendror ashtu edhe ai lokal. Pavarësisht nga kandidati për kryetar komune, premtojmë se masat dhe programet do të zbatohen. Kjo është arsyeja pse ne jemi favoritë në këto zgjedhje, sepse qytetarët, publiku, të gjithë e dinë se progresi dhe zhvillimi është i mundur vetëm me LSDM-në”, shkroi Zaev në Fejsbuk.

Statusi u botua së bashku me një fragment nga një video nga një tubim qytetar para pllajës së sallës “Boris Trajkovski” në Shkup.

Të fundit