26/09/2023
23.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kryetari i Gjykatës kushtetuese do të takohet me ambasadoren e Ukrainës, Zadorozhnjuk

Kryetari i Gjykatës kushtetuese së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Sali Murati sot do të realizojë takim me ambasadoren e Ukrainës në vend, Natalija Zadorozhnjuk.

Nga emërimi për kryetar të Gjykatës kushtetuese, Murati deri tani u takua me ambasadoren amerikane në vend, Kejt Mari Bërnz, me ambasadorin e BE-së, Samuel Zhbogar, si dhe me ambasadorin e Francës – Kristian Timonie, të Gjermanisë – Tomas Gerberih, të Turqisë – Hasan Mehmet Sekizqok, të Hungarisë – Laslo Ishtvan, të Federatës ruse – Sergej Bazdnikin dhe ambasadorin e Holandës Dirk Jan Kop. .MIA

Të fundit