11/08/2022
18.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Policia e Maqedonisë arreston 22 persona për shkelje të orës policore

Gjatë natës së kaluar MPB ka regjistruar 29 shkelje të orës policore, ndërsa 22 persona janë arrestuar.

Për personat tjerë, MPB do të merr masa adekuate.

Sipas statistikave të ministrisë, në 24 orëve të kaluara 41 personave ju është dhënë vendim për izolim, ndërsa 16 të tjerë kanë nënshkruar deklaratë për vetizolim.

Policia ka kryer kontrolle tek personat që ndodhen në izolim dhe vetizolim, ndërsa nuk janë regjistruar shkelje të këtyre dy masave./Telegrafi/

Të fundit