15/06/2024
22.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Hapet konkurs për pranimin e 150 ushtarëve profesional

Ministria e Mbrojtjes sot ka publikuar konkurs publik për pranimin e 150 ushtarëve profesionalist në Ushtrinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Konkursi është publikuar në ueb faqen e Ministrisë së Mbrojtjes.

Ministria e Mbrojtjes u bënë thirrje të gjithë të rinjve që duan të bëhen pjesë e Ushtrisë të shikojnë kushtet dhe paraqiten në konkurs.

Të fundit