20/06/2024
21.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Mickoski: Nuk do të ketë ndryshime kushtetuese nën diktatin bullgar!

“Por nga ana tjetër, vërehet se kur është votuar agjenda për ndryshimet kushtetuese, vërehet se dy deputetë nga koalicioni i LSDM-së nuk kanë votuar. Në të njëjtën kohë, do të shihni se dikush shfaqet nga BDI në baza ditore, madje kemi parti të reja politike. Që do të thotë se përçarja është diku tjetër. Në VMRO-DPMNE ka pasur një kohezion si asnjëherë më parë”, theksoi Mickoski.

Dhe në fund të ditës, shtoi ai, nëse me të vërtetë ka përçarje kjo do të thotë se ata kanë pozicion më të mirë tani dhe ta shpërndajnë Kuvendin.

“Të shkojmë në zgjedhje të parakohshme parlamentare dhe le ta shfrytëzojnë këtë moment, nëse janë aq të fuqishëm”, tha Mickoski duke shtuar se kjo është mënyra e vetme të tregohet se ka përçarje.

Për mbledhjen e Komitetit Qendror, ai tha se bëhet fjalë për mbledhje të rregullt dhe se duhet të merren vendime sepse, siç tha ai, për gjashtë muaj nga tani do të kemi zgjedhje presidenciale dhe parlamentare.

“Strukturat e partisë janë duke u kompletuar, pra janë procese të rregullta si të Ekzekutivit ashtu edhe të Komitetit Qendror”, shtoi ai.

I pyetur për serinë e akuzave të ish kryeministrit dhe liderit të partisë në ekzil, Nikolla Gruevski, Mickoski tha se mesazhi i tij për të është: “Unë kurrë nuk do të doja t’u bëja njerëzve atë që nuk dua njerëzit të më bëjnë mua”.

Të fundit